Med poletnimi počitnicami se kaj hitro zgodi, da se otroci naveličajo početi vsakdanje stvari doma. Če jih želite malo osrečiti je potrebno hitro ukrepati. Animacija za otroke je pravi način kako popestriti vsakodnevno dolgočasno rutino z obilico zabave in animatorji. Poleg tega, da osrečite vaše otroke pridobite tudi nekaj prostega časa zase, kar včasih pride še kako prav.

Animacija za otroke poskrbi, da bodo vaši otroci veseli in sproščeni. Prijazni animatorji jim bodo pokazali par trikov, povedali kakšno zgodbo in se z njimi pozabavali ob raznih zabavnih igrah. Animacije so lahko tudi tematsko obarvbane. Vaši otroci se lahko spremenijo v akcijske junake s filmov, se naučijo kaj novega o naravi, ali pa se preprosto zabavajo v aktivni igri z ostalimi.

animacija za otroke

Animacija za otroke pri Barabinu lahko traja od 2-3 ure odvisno od izbranega paketa. Vključuje pa dva animatorja, ki poskrbita za odlično zabavo in varnost otrok, vse za pogostitev saj se bodo pri aktivni zabavi otroci tudi utrudili in kakšen prigrizek vedno pride prav. Lahko se odločite tudi za pinjato napolnjeno s sladkarijami, ki jo lahko otroci med igro odprejo in se posladkajo.

Za dvourno zabavo v igralnici Barabin z dvema animatorjema boste plačali le od 12-14€ na otroka. Da je animacija za otroke res zabavna se mora zbrati vsaj 10 otrok. Vedno drži rek “več nas je, bolj je zabavno”.

Tematska animacija za otroke lahko popestri tudi rojstnodnevno zabavo. Ponavadi se stranke ob rojstnih dnevih obločajo ravno za tematsko obarvane animacije, ki vključujejo superjunake saj je ponavadi želja otrok ravno ta, da bi se sami spremenili v aktivnega junaka.

Ker so tovrstne zabave zelo popularne je potrebno v igralnici Barabin rezervirati prost termin. Le tako si zagotovite prosto igralnico za določen datum. V primeru bolezni je možno termin zabave tudi prestaviti.

Poskrbite torej za odlično zabavo za vašega otroka in njegove sovrstnike in rezervirajte celotno igralnico za zabavo, ki jo še dolgo ne bodo pozabili.

Tematska animacija za otroke se lahko naroči tudi preko e-mail naslova info@barabin.si. Za več informacij pa lahko obiščete tudi spletno stran igralnice, ki se nahaja na naslovu www.barabin.si.