Anti ageing sistem Neovita se ukvarja z obrazi po tridesetem letu starosti, ki bi si želeli obnoviti kožo. Na nje se že kažejo znaki prvega staranja. Kako se lotijo suhe kože in postarane, ki se ji leta poznajo, si poglejte na tej povezavi https://zapletina.si/anti-ageing-neovita/ in ugotovite, lai bi vam tudi vam ta terapija pomagala, ker je povsem naravna. Profesionalci vedo, kako s sistemom anti ageing prosti staranju kože jo obnoviti in osvežiti, da bo dolgo v starost še lepa in prožna ter ne bo nagibana in suha.

anti ageing

Tudi sami lahko doma poskrbimo za anti ageing piling obraza on osveževanje z maskami ter raznimi zvarki, vendar ne bo nikoli tako učinkovito, kot če se tega lotijo profesionalci s pravimi preparati ter stroji ni metodami, ki globinsko obnovijo kožo. Tako kožo tudi nahranijo in očistijo ogrcev, ter ostale nesnage na obrazu.

Kožo zaščitijo tudi pred oksidiranjem z anti oksidanti ter zunanjimi vplivi, ki so vsepovsod od sonca da umazanije in prašnih delcev v okolju. Tudi pred prostimi radikali. Za našo kožo je treba intenzivno poskrbeti po tridesetem letu. To naredimo tako, da poskrbimo za dovolj vlage v koži, ne sme pa biti premastna.

Naovitin učinkovit anti ageing siistem  prepreči  vse vplive, ki neugodno vplivajo na našo kožo. Globinsko tudi zna zgladiti gube, ki se z leti pojavijo zaradi obrazne mimike. Sestavine v kremi učinkovit prodrejo v kožo in jo ozdravijo starosti.

Kozmetični izdelki, ki se uporabljajo pri tej metodi anti ageing, vsebujejo naravne sestavine ter veliko vlažilnih sestavin za kožo. Med njimi najdemo tudi provitamin B 5, ki ga telo premalo pridobi iz hrane, zato je treba kožo dodatno tretirati.

Pri terapiji tudi uprolabjjao preparate za tvorbo kolagen in pa izvlečke hibiskusa, ki prepreči staranje celic. Vendar lahko tudi sami kaj naredite doma za sebe in svojo kožo. Predvsem uživajte izdelke rastlinskega izvora, k  vsebujejo b kompleks vitamine.