Pomembno je, da smo na svojem delovnem mestu dobro zaščiteni pred vsemi vremenskimi razmerami in drugimi dejavniki na gradbiščih ali ob cestah, da smo dobro opazni že na daleč. Je pa res da so delovne jakne in ostala oblačila lahko kar draga in si jih nekateri žal ne morejo privoščiti. Zato je tukaj spletna trgovina Pentiv, ki pomisli na vsakogar in ponuja kvalitetne delovne jakne po ugodnih cenah in še dodatnih popustih katere je res škoda zamuditi. V delovni jakni se boste počutili zadovoljni in pripravljeni na delo, saj so izdelane in najkvalitetnejšega in trpežnega materiala znane znamke. Ob nakupu nad 150 evrov bo vaša dostava po celi Sloveniji popolnoma brezplačna. Za dodatno pomoč pa se obrnite na njihovo telefonsko številko, email naslov ali pa jih osebo obiščite v Slovenj Gradcu. vsi ti podatki so navedeni na spletni strani.

Delovne jakne morajo biti primerne za dež, sonce, zimo in mraz, da lahko delavec normalno opravlja svoje delo. Tudi udobne morajo biti, saj če niso, je velika verjetnost, da se bo delavec počutil jeznega, ker mu bo šlo vse na živce in delo ne bo dobro opravljeno. Tako tudi mi, ko nosimo neprijetna oblačila hitro postanemo jezni in nam določene stvari niso všeč.

Te delovne jakne, ki jih ponuja podjetje Pentiv so narejene zelo kvalitetno, z dvojno zadrgo, dvema žepoma, vsak na eni strani, in s vodoodporno prevleko, katera deluje kot vetrovka v deževnih dnevih. Prav tako so fluorescentno rumene ali oranžne barve, da so hitreje opazni na gradbišču ali cesti, kar smo omenili že zgoraj. Bolje je, da damo za delovne jakne kakšen evro več in smo zagotovljeni z dobro kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. Le pazite katerega ponudnika izberete, da boste dobili res najboljše kar se da., saj vas lahko kdo kaj hitro, tako rečeno ”nategne” in proda za veliko denarja slabo kvaliteto.