Kategorizacija apartmaja oziroma nastavitvenega obrata pomeni, na kratko, razvrstitev nastavitve v določeno kakovostno skupino, pri čemer se upoštevajo vrsta in površina nastavitve, kakovost opremljenosti in storitve, ki jih obrat nudi. Kategorizacija apartmaja po ugodni ceni se opravi pri nas. Poleg hotelov, motelov, penzionov, gostišč, kampov, sob, počitniških hiš in stanovanj ter kmetij z nastavitvijo in marin je treba kategorizirati tudi apartmaje. Pri tem smo vam lahko v veliko pomoč, saj je kategorizacija apartmaja nekaj, s čimer imamo veliko izkušenj. Ker s področja oddajanja apartmajev nudimo celovito storitev, vam hitro in brez zapletov uredimo tudi kategorizacijo, kar pomeni, da uredimo vse v zvezi z razvrstitvijo vaše nastavitve in s tem dodelitvijo zvezdic.

 kategorizacija apartmaja

Kategorizacijo apartmaja vam uredimo mi, če želite imeti več kot tri zvezdice. V kolikor ciljate na kakšno zvezdico več, vam pri tem pomaga zunanji ocenjevalec. Sam postopek kategorizacije se lahko opravi preko spleta, a če ste v tem poslu novi, verjamemo, da ga boste rade volje prepustili drugim. Kategorizacija apartmaja je za naše podjetje utečen postopek, ki ga opravimo hitro in brez dodatnih zapletov, zato se lahko za vse dodatne informacije in samo izvedbo kategorizacije obrnete na nas.

Kategorizacija apartmaja je zajeta v našem osnovnem paketu, saj je to postopek, ki ga je treba opraviti takoj na začetku, potem pa jo po določenem času obnoviti – po preteku petih let oziroma ob morebitni spremembi kategorije. Ker se pravila kategorizacije vsake toliko let spremenijo, smo tu mi, da jih spremljamo namesto vas in zato točno vemo, kaj za kategorizacijo vaše nastavitve potrebujete.

Kategorizacija apartmaja in celotno upravljanje nastanitve, kar pomeni, da smo lahko osebni skrbnik vašega turističnega posla. Z marketingom in prodajo imamo številne izkušnje, prav tako odlično poznamo ta posel. Bogate izkušnje in znanje nam pomagajo, da dosegamo najboljše rezultate. Odlikuje nas hiter odziv, profesionalen odnos, kvalitetne storitve in prilagodljivost. Naše veselje pa so seveda zadovoljne stranke.