Ko se vozimo po cestah, opazimo ob cestah ogromno različnih reklamnih panojev. To so panoji, kjer razna podjetja ali trgovine delajo reklamo oziroma promocijo za izdelke. Magma Media vam uredi pano, prav tako vam ga postavijo na željeno mesto. Panoji ob avtocesti so idealna rešitev za promociji, prepoznavnost ali reklamo. Mnogi se sprašujejo, kako bi najlažje postali prepoznavni. Vsak se rad obrne in pogleda kakšen večji pano, ki se nahaja ob naših cestah. Saj so tako veliki, da hitro postanejo opazni ter vidni.

panoji ob avtocesti

Panoji ob avtocesti so promocija za vse tiste, ki nekaj takega potrebujejo. Niso namenjeni samo podjetjem, ampak vsakomur, ki nekaj prireja. So idealna rešitev za koncerte, kakšno prireditev ali zabavo. Vsi vemo, da gre tukaj za velik pano oziroma velik format. Teh panojev navadno ne postavljajo organizatorji sami, ampak podjetja, ki te panoje tiskajo. Prav tako je z agencijo Magma Media, ki vam pano na določen kraj tudi postavijo. Na vam je, da pano naročite, se določite za napis. Nato vse skupaj prepustite strokovnjakom, da začnejo z delom in tiskanjem. Panoji so iz kvalitetnega materiala, kar pomeni, da jih ne bo uničilo nobeno vreme.

Panoji ob avtocesti imajo veliko prednost. Saj so postavljeni na mestih, kjer se obrne veliko ljudi. Tukaj se obrne največ avtomobilov, zato je promocija toliko bolj vidna. V kratkem času lahko vidi reklamo več ljudi, kot nekje v mestu. Ljudje smo med vožnjo sproščeni, zato hitro opazimo nekaj takega. Ampak se moramo zavedati, da ne moremo polno prebrati v kratkem času. Zato poskrbite, da panoji ob avtocesti nimajo polno vsebine. Naj je čim manj in naj pritegne ljudi. V magma Media poskrbijo, da bodo panoji kvalitetni, postavljeni na pravo lokacijo ter hitro urejeni. Prav tako so cenovno ugodni in prisluhnejo vsaki stranki. Lokacijo izberite sami, lahko pa si pomagate z njihovo spletno stranjo, kjer so opisane najboljše lokacije.