Da so vaši zobje zdravi in sijoči poskrbijo zobozdravniki in redna ustna higiena. Je pa včasih še vseeno potrebna plomba, ki vas lahko reši pred kakšno izgubo zob ali kakšnim vnetjem. Plombe zagotovo že veste kaj so in kako izgledajo. Seveda si jih vsak želi čim manj, ampak to lahko dosežete samo s pravilno ustno higieno in pa tudi s rednim obiskom pri zobozdravniku. Zdaj kakšno plombo vam bodo dali je tudi odvisno od vsake ambulante in samega zobozdravnika. Zadnja leta se trudijo, da pa ne dajejo več barvnih plomb, ampak da je plomba čim manj vidna.

plomba

Vsaka plomba pa se zalepi na zob in potem tudi zob varuje pred kakšnimi bakterijami in marsičem drugem. Zadnja leta se trudijo, da zobozdravniki uporabljajo raje belo zalivko, ki tudi izgleda lepše. Tako se ne vidi, da jo sploh imate, ker je bela kot vaši zobje. Vseeno je pa še po zalivki oziroma plombi vseeno potrebno čistiti vaše zobe in pa seveda še vseeno vedno hoditi k zobozdravniku. Nič se pa ne bojte zobozdravnika, ker vam skušajo le pomagati. Veliko ljudi se jih boji, ampak se jih ne. Zdaj plomba je super rešitev, če vidijo kakšne luknje v vaših zobeh. Le te se samo s tem lahko popravijo. Sam poseg, da pa gre gor pa čisto nič ne boli.

Morate pa veliko stvari pri zobozdravniku kot odrasli plačati. To se prepričajte pri zobozdravniku, mogoče pa bo plomba brezplačna. Če izbirate med zobozdravniki, je pa prava izbira Doktor 1a. tukaj se v bistvu ukvarjajo z veliko stvarmi, med njimi je pa tudi vrhunsko zobozdravstvo. Vse vam uredijo perfektno in vaši zobje bodo vedno zdravi in sijoči. Tudi drugače vam zobozdravnik to uredi in se ga redno izplača obiskovati. Naj vas ne bo strah in pojdite do njega še danes. Tudi otroci naj ga redno obiskujejo.