Ste tudi vi pravkar zagnali svoje podjetje oz. blagovno znamko in sedaj iščete načine, kako se najbolje promovirati, da boste dosegli kar največ potencialnih strank? Idej za samopromocijo je nešteto, med bolj učinkovite pa sodi tudi roll up stojalo, ki ga lahko postavite na sejme in ostale priložnostne dogodke.

Roll up stojala so zelo praktična, saj jih lahko v praktično nekaj sekundah postavite in nato pospravite. Omenjena stojala so relativno velika, zato jih bodo potencialni kupci zagotovo opazili sploh, če boste uporabili kakšne vpadljive barve. Roll up stojala lahko oblikujete popolnoma sami, če pa vam primanjkuje kreativne žilice, vam bodo na pomoč z veseljem priskočili izkušeni strokovnjaki v podjetju, ki se ukvarja z izdelavo različnih promocijskih sredstev. Zagotovo se velja držati mota »manj je več« – na stojalo napišite zgolj tiste najnujnejše informacije, saj ljudje nimajo toliko časa, da bi dolgo stali pred vašim stojalom in brali, kaj vse jim ponujate (na sejmu je pač še veliko drugih razstavljavcev, ki si želijo pozornosti, poleg tega veliko ljudi ni najbolj navdušenih nad branjem), sicer pa boste v bližini stojala tako ali tako (verjetno) stali sami, zato vas bodo za vse dodatne informacije že povprašali. Zelo zaželeno je tudi, da na stojalo dodate tudi kakšno sliko svojih produktov oz. storitev, saj si je tako lažje predstavljati, kaj točno ponujate, dodate pa lahko še svojo telefonsko številko oz. nek drug kontakt, da vas lahko doma poiščejo na spletnih straneh.

roll up stojala
Obstaja več načinov promocijo, med učinkovitejše pa zagotovo sodijo tudi roll up stojala.

Roll up stojala torej sodijo med bolj učinkovita sredstva promocije, saj so zelo priročna za uporabo – relativno hitro jih lahko postavite in pospravite. S svojo velikostjo bodo vzbudila pozornost vseh mimoidočih, sami poskrbite le, da bodo lepo oblikovana in bodo nudila najbistvenejše informacije in zagotavljamo vam, da boste v hipu pridobili kar nekaj strank. Vaš posel bo zacvetel.