Samohipnoza je način s katerim lahko spremenimo svoj oziroma ga reprogramiramo za določene cilje, ki bi jih želeli doseči. Kako vam lahko pomaga samohipnoza vam pa celovito in natančno razložijo na tečajih samohipnoze, ki se jih lahko udeležite sami in postanete praktikant samohipnoze.

samohipnoza

Hipnoza je najmočnejše orodje za reprogramiranje uma z namenom, da bi se osredotočili na cilj in ga tudi izpolnili. Hipnozo tako rekoč uporabljamo vsak dan v našem življenju pa se tega sploh ne zavedamo. Hipnoza je vsak stavek, ki ste ga slišali, stavek, ki ga imate v mislih oziroma stavki, ki prihajajo  iz vaših ust. V primeru, da imate zelo slab dan in vam gre vse narobe, kar posledično vodi do slabih misli in volje, ste se hipnotizirali za slabe rezultate. V nasprotnem primeru pa je samohipnoza dobra in pozitivna saj imate vesele misli , dogajajo se vam dobre stvari ,ki vodijo do dobrih in uspešnih rezultatov. V življenju ste ves čas izpostavljeni različnim sugestijam, ki lahko pozitivno ali negativno vplivajo na vaš uspeh in vaše počutje ter misli.

Če se sprašujete zakaj niste zmožni doseči svojih želenih rezultatov ali kje je ta problem ter kakšen je, je čas da se naučite samohipnoze tudi sami. Za učenje pa samohipnoza zahteva tudi nekaj znanja in veščin preden se odločite za takšno učenje. Ko postanete praktik samohipnoze obite znanja in orodja s katerimi boste lahko pomagali sebi ali drugim v težkih situacijah in jim spremeniti življenje na bolje in bolj uspešno.  S tečajem samohipnoze boste zmožni obiti svoja omejena prepričanja, in se znebili grdih navad, ki se jih preprosto ne morete znebiti tudi če to poizkušate doseči. Samohipnoza je močno orodje, ki bi ga morali slišati že v vrtcu ali šoli saj bi lahko nadzirali svoje misli in se osredotočali na cilji, ki jih želite doseči samo vi brez nepotrebnih zavajanj.