Ste podjetje, ki razmišlja o nakupu tiskalnika za tiskanje nalepke, ki jih potrebujete za označevanje in prodajo svojih izdelkov. Ne odlašajte in se odločite za nakup – tiskalnik nalepk je zagotovo ena pomembnejših in boljših odločitev, ki jih boste kot podjetnik izbrali. Epson tiskalnik nalepk je tehnološko izjemno dovršen, nudi nov nivo tiskanja, saj je izjemno hiter ter učinkovit. Hkrati je zelo zanesljiv in omogoča izdelavo izjemno obstojnih in kvalitetnih nalepk po meri. Industrijski tiskalniki, ki so trenutno na trgu, omogočajo tiskanje na zahtevo, kar znatno zmanjša stroške povezane s prevelikimi zalogami, odpadnim materialom, izgubami naročil in tudi zamudami. Vsako podjetje, ki se odloči za tiskalnik nalepk ima popoln nadzor nad postopkom, količino ter časom tiskanja, kar nudi največjo možno učinkovitost in tudi popoln nadzor nad stroški tiska.

tiskalnik nalepk
Izberite tiskalnik nalepk, kot ga potrebujete in si olajšajte delo.

Kakovosten tiskalnik nalepk za vsako napredno podjetje
Kakovostni industrijski tiskalniki nudijo tisk odporen na vodo, bledenje in razmazovanje, saj se nalepke zelo hitro sušijo. Tiskate lahko nalepke z barvnimi logotipi in fotografijami, vstopnice, nalepke s črtnimi kodami in še mnogo več. Ena največjih prednosti Epson tiskalnika za nalepke je v tehnologiji Micro Piezo, ki zadovolji tudi potrebe različnih panožnih industrij. Nalepke za maloprodajo, pripravo in dostavo hrane, funkcionalne nalepke, nalepke za izdelke, zdravstvo ter izdelavo nalepk po standardih GSH, ki so skladne s potrdilom BS5609. Tiskalnik omogoča tiskanje najmanjših nalepk za stekleničke in tudi velikih nalepk.

Tiskalnik nalepk – enostavna uporaba
Programska oprema Epson tiskalnika nalepk je uporabniku prijazna tudi če nimate izkušenj s to vrstnimi tiskalniki. Z aplikacijo NiceLabel SE, pa se boste izognili ročnemu konfiguriranju gonilnikov v operacijskem sistemu, saj z vmesniki omogoča avtomatske nastavitve. Paket omrežnih pripomočkov Epson Network Utlilities pa vam omogoča upravljanje in nadzor tiskalnikov iz ene, osrednje lokacije. Ne odlašajte in naročite svoj tiskalnik nalepk, ki vam bo prihranil ogromno časa, skrbi in denarja.