Uporaba inkubatorja ima danes pomembno vlogo na razvojnih področji, medicine, farmacije in analitike, prav tako pa tudi v živilski industriji. Laboratorijski inkubatorji, so na voljo vsem podjetjem, ki potrebujejo izredno natančno aparaturo za opravljanje potrebnih raziskav ter analiz.

Natančen inkubator je namenjen vsem nalogam, ki potrebujejo okolje pri temperaturi +80°C, posebej pa je primeren za inkubacijo živih kultur pri +37°C. Tako se lahko zahvalimo izredno precizni tehnologiji, ki nadzira in zaznava tako pomembne spremembe temperature, saj lahko takoj izključimo določene prekoračitve, ki bi lahko nastale iz tega naslova. To seveda pomeni, da je inkubator ogrevan popolnoma natančno in precizno, kar je pri tako natančnih raziskavah izredno pomembno.

Natančen inkubator z temperaturnim območjem do +80 °C, vam je na voljo v osmih modelih velikosti od 32l  do 749l. Širok izbor nudi možnost izbire za vse nadaljnje raziskave, ki jih planirate. Izberete lahko inkubator v dveh zmogljivostnih razredih, kar vam nudi, enojni (osnovni) display in pa dvojni (plus) display. Obenem pa lahko sami določite tudi način kroženja zraka, kar pomeni izbirate med naravnim in prisilnim kroženjem zraka. Za najboljšo možnost kroženja zraka v inkubatorju, tudi ob polni polnitvi komore, sta omenjeni možnosti na voljo z nastavljivim ventilatorjem.

S pomočjo najsodobnejše tehnologije, ki jo premore inkubator, ki lahko optimalno ustvari razmere, ki omogočajo natančno raziskavo ter pridobitev pomembnih podatkov za nadaljnjo obdelavo. Kakovost inkubatorjev se odraža tako na ceni kot tudi zmogljivosti. Današnji inkubator je rezultat dolgoletnih raziskav ter vseh prejetih povratnih informacij, ki jih je podjetje pridobilo tekom razvoja in dela z inkubatorji in njihovimi uporabniki. Današnji sodoben in tehnološko dovršen inkubator je izdelan iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla, ki je tudi enostaven za čiščenje in ima na podlagi kvalitetnega materiala tudi dolgo življenjsko dobo. Vzemite si čas in raziščite ponudbo in se v primeru vprašanj obrnite na podjetje, ki vam bo pri izbiri inkubatorja z veseljem odgovorilo na vsa vaša vprašanja.