Največji človeški organ je koža, ki pa pogosto potrebuje strokovno pomoč specialista dermatologa, da njen videz ostane zdrav in lep. Pri tem vam lahko pomaga izkušen in visoko usposobljen dermatolog (P). V Estetiko Omnia ste toplo vabljeni vsi, ki želite poskrbeti za ohranjanje zdravega in lepega videza obraza oziroma celotnega telesa.

dermatolog-koza

Dermatolog je specialist, ki se ukvarja z zdravljenjem bolezni in težav s kožo, lasmi in nohti. Delo dermatologa pa ni samo odprava že nastalih bolezni, temveč ljudem tudi svetuje, kako ustrezno skrbeti za svojo kožo, da bi preprečili nastanek bolezni.

V Estetiki Omnia vam lahko dermatolog pomaga pri različnih dermatoloških težavah, saj naše storitve vključujejo odstranjevanje kožnih sprememb in zdravljenje virusnih bradavic, na voljo pa so vam tudi različni tretmaji za pomlajevanje kože, kot tudi svetovanje in zdravljenje aken ter alergijskih kožnih obolenj. Naš strokovni tim bo poskrbel, da se boste odlično počutili, saj nam je zelo pomembna vzpostavitev zaupnega odnosa med pacientom in našim zdravniškim osebjem.

Mojca Sever, dr. med. je dermatolog oziroma specialistka dermatovenerologije, zaposlena v Splošni bolnišnici Celje, kjer opravlja delo na dermatovenerološkem oddelku in v splošni dermatološki, alergološki, flebološki in otroški ambulanti. Kot dermatolog opravlja tudi preventivne preglede kože za zgodnje odkrivanje kožnega raka in različna alergološka testiranja, npr. kožno vbodno testiranje in epikutano ali krpično testiranje.

Študij medicine je opravila na ljubljanski Medicinski fakulteti, specializacijo iz dermatovenerologije pa v Univerzitetnem kliničnem centru v Mariboru in Ljubljani. Med specializacijo se je dodatno izpopolnjevala na različnih izobraževanjih v tujini pod okriljem Evropske akademije za dermatovenerologijo (EADV), kjer je kot dermatolog aktivno sodelovala tudi s predstavitvijo nekaterih kliničnih primerov, in sicer: Eosinophilic annular erythema na EADV Fostering training course Advanced Pediatric dermatology v Budimpešti, Clinical cases in dermoscopy na EADV Fostering training course Dermoscopy v Zagrebu ter Kaposi sarcoma na EADV Fostering training course STI’s v Amsterdamu.