Dioptrijska očala so nujna, če imate na blizu ali daleč slab vid. Slab vid pomeni, da vidite megleno in ne morete brati ali pisati, morda tudi ne delati na računalnik. Takrat pridejo prav korekcijska očala, ki jih ponuja spletna trgovina za dioptrijska očala. Samo vedeti morate, kakšno dioptrijo imate. Če ne vidite na blizu, potem je vaša dioptrija +, drugače je -, če pa imate astigmatizem, morate imeti še cilinder, ki pa ga ta očala nimajo. Dioptrijska očala so torej namenjen vsem, ki imate slab neoster vid do + 3.5 brez cilindra.

dioptrijska očala

Dioptrijska očala so priročna za vsak dan, če ne vidite dobro vsakdanjih opravil in vam dejansko ni treba iti do optika ali okulista, če veste, kakšno dioptrijo imate. Drugače lahko taka očala tudi preizkusite in vidite, ali dejansko dobro vidite, če ne, bo treba obiskati okulista.

Slovensko družinsko podjetje uvaža kvalitetna dioptrijska očala z namenom, da jih ponudi trgu po zelo zmerni in dostopni ceni, kar boste ugotovili, da je res, saj so pri optiku resnično bistveno dražja. Narejena so iz kakovostnih naravnih materialov in so okolju res prijazna kot tudi kupcu.

Lahko boste izbirali med zelo različnimi okvirji in tudi barvami okvirjev, vsak bo našel za sebe in svoj okus ter stil prava očala. Ker so tako ugodna, imate lahko tudi več barv in več okvirjev, pa vzamete tiste, ki sodijo k vaši obleki tisti trenutek. Res dobra novica je, da boste zanje odšteli največ 20 eur, to pa je res nekaj.

Dioptrijska očala pri optiku stanejo najmanj 50 eur, če imate cilinder pa boste zanje odšteli tudi 400 eur, kar je res veliko za tak pripomoček, zavarovanje pa tukaj žal ne pomaga kaj dosti. Zato je ideja cenovno dostopnih kakovostnih očal z dioptrijo, ki so že narejena in jih le kupite in dobite po pošti domov, res pohvale vredna in super za kupčev žep.