Izdelava spletnih strani je zahtevno opravilo, ki ga mora opraviti strokovnjak, ki ima na tem področju večletne izkušnje. Zato priporočamo podjetje Gorec d.o.o. – izdelava in optimizacija spletnih strani iz Trebnjega, ki je na trgu že desetletja in je vedno bolj uspešno. Poleg izdelave spletnih strni jih še optimizirajo za iskalnike, kar pomeni, d poskrbijo za to, da je vaša spletna stran čim višje v Googlu uvrščena, da vas stranke lahko najdejo.
izdelava spletnih strani
Spletna stran je dejansko trgovina, ki je lahko na dobri lokaciji lai pa ne. Če je na dobri lokaciji, pomeni, d bo mimo prišlo veliko ljudi, drugače je nihče ne bo opazil. Lahko imate še tako dobre izdelke ali storitve, pa kupcev ne bo. Temu je dejansko namenjena optimizacija spletne strani, ki obsega že izdelavo optimizirane programske kode, besedil in fotografij ter videa.
Vaša naloga je, da imate dobre izdelke lai storitve in da podate čim bolj jasne informacije o vas ter izdelkih, da bo lahko izdelovalec spletne strani vsemu temu sledil in naredil prvo spletno stran za prave kupce.
Poleg tega seveda vam lahko budi še oglaševanje. Ciljno oglaševanje preko socialnih medijev in preko številnih že dobro uvrščenih spletnih strani je ključ do tega, da se spravi promet na vašo spletno stran in da kupci tudi kupijo izdelke lai storitve. Kupili pa bodo, če bo stran informativna, lahka za uporabo in logična, preprosta za nakup in če bo hitra ter odzivna. Tudi poprodajno aktivnost je treba dobro organizirati v smislu pošiljanja obvestil in podpore uporabnikom. To vam lahko podjetje Gore tudi pomaga urediti, ker seveda razume in ve, kako se temu streže, da bodo vaše stranke zadovoljne in ne bodo šle h konkurenci.
Najprej, prvi korak pri izdelavi spletne strani je seveda izbira prave in logične domene, ki je naslov vaše spletne strani in tudi mailov torej e pošte. Domena mora biti izbrana po glavni ključni besedi, po kateri stranke iščejo vaše izdelke lai storitve. Dobro je, da je kratka in da si jo hitro zapomnijo tudi, če je ne iščejo. Naslednja stvar je izbor strežnika oziroma ponudnika spletnih storitev, ki mora biti optimalna, ne prevelik paket, da ne plačate preveč brez smisla in ne premajhnega, da potem spletišče ne bo dobro delalo. Na tem koraku ne gre varčevati.
Potem je treba urediti pravo navigacijo in dobro uporabniško izkušnjo na spletni strani, kar pomeni jasnost in preprostost strani ter ličen in lep dizajn. Dizajn mora biti všečen, ker drugače stranke nezavedno odvrne od nakupa in nekako nezavedno ne zaupajo takemu ponudniku.
Nazadnje sledi še pisanje pravih besedil in optimiziranje besedil, člankov, artiklov in fotografij na strani. Ko je vse to končano, se začne marketing te spletne strani, da se jo porine čim višje na Googlu, da pride na prvo stran po iskalnih besedah in nizih, po katerih ljudje iščejo vaše produkte. Marketing je lažje izvajati, če ima vaš izdelovalec spletne strani že bazo, s katero si pomaga, da dvigne gledanost vaše strani na višji nivo.
Seveda lahko uredi tudi analitiko prodaje in spremljanje analitike, da boste točno vedeli od kod prihajajo kupci in kdo so ter kako se na spletni strani obnašajo.