Klima za avtodome, ki jo lahko najdete na spletni povezavi www.caravan-cooling.com, je odlična priložnost, da vaše potovanje postane kar se da udobno in prijetno. Klimatska naprava nove generacije, Dometic FreshJet 2200 je, zahvaljujoč svoji kompaktni zasnovi in majhnosti, primerna za vse avtodome in počitniške prikolice. A njena priročnost nikakor ne vpliva na zmogljivost. Le ta bo poskrbela za neverjetno udobje v vašem avtodomu.
klima za avtodome
S pomočjo tehnološkega znanja in bogatih izkušenj so proizvajalci na tržišče poslali prvaka med vsemi klimatskimi napravami za avtodome. Številne prednosti, ki jih Dometic FreshJet 2200 združuje pa ne pustijo ravnodušne niti najbolj zahtevnih strank. Če si tudi vi želite vrhunske dopustniške izkušnje, potem je klima za avtodome Dometic prava izbira za vas.

Funkcije, ki navdušijo

Ta odlična klimatska naprava združuje izpopolnjene funkcije, ki so namenjene doseganju le najboljše uporabniške izkušnje:

  • Prilagodljiv pretok zraka: pretok zraka lahko popolnoma prilagodite vašim potrebam in željam. Usmerjate ga lahko navzgor al inavzdol ter levo in desno. Na tak način poskrbite za optimalno hlajenje prostorov.
  • Enostavno upravljanje: v ta namen je klimi priložen intuitiven daljinski upravljalnik sodobnega dizajna, k ivam omogoča kar najhitrejše in enostavno uravnavanje hlajenja v vašem domu na štirih kolesih.
  • LED osvetlitev: le ta bo poskrbela, da bo vaš ambient zares prijeten, celo romantičen.

    Čeprav je Dometic klima za avtodome zares majhna in ultra lahka, pa je izredno zmogljiva. Na račun kompaktnega in priročnega dizajna, boste lahko poleg nje na streho vašega počitniškega vozila montirali tudi druge potrebne pripomočke – solarni panel, televizijsko anteno ali še eno klimo FreshJet. Zaradi svoje neverjetne delovne moči pa bo vaše prostore hitro in učinkovito ohladila. Ob informaciji, da jo uporablja tudi NASA, pa ste lahko še toliko bolj prepričani o njeni kvaliteti.

    Ta hladilna naprava odlične kakovosti pa je tudi izredno varčna in tiha. Poraba klime Dometic FreshJet 2200 je pri hlajenju 1200, kar pomeni, da kljub njeni redni uporabi ne bo bistveno vplivala na porabo elektrike. Svojo priljubljenost med uporabniki pa upravičuje tudi z izredno tihim delovanjem, ki vam omogoča sproščen popoldanski počitek, mirno gledanje televizije ali branje najljubše knjige. Tako boste lahko tudi v poletnem času uživali v objemu prijetno ohlajenega prostora. In to popolnoma brez nadležnega hrupa v ozadju!