Ko izbirano nova okna za naš dom si v prvi vrsti želimo izbrati kvalitetna okna, ki imajo dobro funkcijo in poskrbijo, da naš dom postane tudi bolj varčen. Ponudba lesenih oken, je danes dokaj široka, na nas pa je , da izberemo prava okna za naš dom. Izbrana lesena okna naj bodo cenovno ugodna za vzdrževanje predvsem pa preprosta za vzdrževanje, ki je potrebno za dolgo življenjsko dobo vaših oken, ki se z negovanjem lahko dokaj podaljšajo.

V kolikor se odločite za lesena okna Prima, je njihova prednost predvsem ta, da so izdelana iz najkakovostnejšega lesa, ki je na voljo, ki ponujajo tudi izjemno dobro zvočno in toplotno izolacijo, obenem pa bodo lesena okna izjemno polepšala izgled vašega bivalnega prostora ter poskrbela, da bo le ta izjemno domač ter topel za vse obiskovalce vašega doma. Podjetje pri izdelavi lesenih oken uporablja smrekov, macesnov, hrastov ter les določenih eksotičnih vrst. V vaša lesena okna, pa podjetje vnese vse vaše ideje, ter skupaj v sodelovanju z vami lahko uresniči vse individualne zahteve vašega doma oziroma izbranega prostora v katerem bodo izbrana vaša lesena okna, ki pa so po vaših zahtevah lahko tudi popolnoma unikatna in izdelana posebej po vaših merah.

lesena okna

V kolikor se odločate za nova lesena okna, se lahko poslužite tudi svetovanja, ki vam ga ponuja podjetje ob izbiri oziroma naročilu vaših novih oken, prav tako pa skupaj izberete tako barvo, kot obliko okna, kateremu lahko prilagodite tudi v določenih barvnih kombinacijah različnega lesa, kar je zagotovo izjemna prednost tudi pri oblikovanju vašega notranjega prostora, ki lahko prav tako kot izbrana okna poda določenemu prostoru izjemno domačnost ter udobje. Podjetje za površinsko obdelavo lesa uporablja Aidol Induline z Remmers sistemsko garancijo, kar poveča uporabnost lesa, kar je tudi del postopka zaščite lesa, ki se začne že pri postopku izdelave. Izbrana lesena okna Prima so okolju prijazna, ustrezajo vsem nizkoenergijskim standardom ter imajo zaščito ekoloških premazov.