Zadnje nekaj let so leseni metuljčki postali velik hit v modni industriji, poleg tega pa lesen metuljček lepo popestri vsak styling pa, če je to za poroko ali pa druge prireditve na katere se boste udeležili. Poleg tega vam ne bo treba vedno znova kupovati nove dodatke, da se boste ujemali z svojo boljšo polovico, ker paše vsaki barvni kombinaciji. Leseni metuljčki so torej nek eleganten modni dodatek, ki ga lahko dobimo v različnih odtenkih in vrstah lesa porisane z različnimi dizajni oziroma oblikami. Po njih so začeli moški posegati veliko več kakor po navadnih klasičnih metuljčkih in kravata, prav tako pa so okolju bolj prijazen modni dodatek, ker so narejeni le iz lesa in ene vrvice s kateri jih lahko pripnemo na vrat.

Svoj leseni metuljček si lahko zagotovite v spletni trgovini Unikatna slovenija, kjer jih prodajajo po ugodni ceni in z različnimi vzorci, zato bo sigurno kakšen pritegnil vašo pozornost. Lahko si ogledate tudi njihovo ostalo ponudbo modnih dodatkov, kot so na primer leseni nakit (očala, ure, zapestnice…), parfumi, ure, sončna očala in še kaj bi se našlo. Ob morebitnih vprašanjih jih kontaktirajte na njihov email naslov ali telefonsko številko, ki so navedeni na spletni strani ali pa jih kar osebno obiščete v Piranu. So pa ti njihovi izdelki izdelani iz ljubezni in kvalitetnega materiala, ki prispeva k razširitvi slovenskih produktov.  Zato so leseni metuljčki pri njih prava odločitev, ki vas ne bodo razočarali.

Kot smo že zgoraj omenili, leseni metuljčki pristajajo čisto vsakemu in bo popestril vsak izgled. Poleg tega pa si lahko zraven izberete še košček blaga za na sredino, ki bo popestril vašega metuljčka in mu dodal malo barve, ali pa se bo še bolje ujemal z vašo obleko. Zdaj veste kaj izbrati, ko bo vaša obleka izgledala pusta in bo manjkal nek modni dodatek.