Mini stretch folijaje namenjena gospodinjstvom in pisarnam za zavijanje predmetov in hrane, ker gre za raztegljivo folijo, ki dobro ovije vse. Zato se mini stretch folija uporablja za zavijanje daril in pošiljk, ki se ne smejo poškodovati ali da se držijo skupaj. Če z njo zavijete hrano, bo skoraj brez zraka in bo dlje časa zdržala in se ne bo okužila z bakterijami, če jo daste v hladilnik. Gre za majhno rolico, ki ima tudi krajše navitje, saj se ponavadi ne uporablja veliko. Največkrat je tulec na posebni napravi, s katero lažje zavijate predmete.

Mini stretch folija

Mini stretch folija je zelo priročna in jo z lahkoto uporabljate, ker je majhna. Vsaka rolica se lahko naredi posebej za vas, kakršno potrebujete glede širine in navitja. Tudi pobarvajo jo lahko in potiskajo, kot želite, saj sami proizvajajo rolice, zato jih pokličite. Največkrat se izdelajo standardne dimenzije, ki so vedno na voljo in sicer 100 mm, 125 mm in 250 mm širine.

Mini stretch folija se najlažje uporablja na odvijalcu, ki je cenovno zelo ugoden in ga naročite pri dobavitelju. Če uporabljate odvijalec, ne bo takega trenja med tulcem ter rokami, ko boste zavijali predmete. Tako vas prsti ne bodo nikoli boleli, zavijali pa boste dosti hitreje, kot bi samo ročno. Ročni odvijalci so pripravljeni za 3 kilogramske ali 5 kilogramske folije. Izbirate lahko med kovinskimi ali PVC verzijami.

Mini stretch folija bo pošiljko oziroma tiso, kar boste zaivli, zaščitila pred vlago, umazanijo in durgimi pvlivi, tudi pred prahom, zato nekateri zavijajo tudi pohištvo, k ise ne uproalbjla. Zato je super ideja za to, da znjo nekaj shranite ali prirpavite za prevoz.

Uporlabjajo pa jo seveda v skladiščih in proizvodnjah, kjer uporabljajo tudi še druge dimenzije raztegljivih folij. Naročite jo lahko preko telefona ali interneta in spletne strani. Zagotovo jo boste v nekaj dneh prejel na vaš naslov, ker je to podjetje v Sloveniji in je izjemno odzivno, ker ima proizvodnjo doma.