Savna se vsakemu prileže, ker je sproščujoča in pogrejete telo ter ga čisti toksinov. Naše telo se čisti skozi pore. Inovativna domača sva za vaš dom je na tej povezavi https://www.savnasod.si/. Poglejte in presenečeni boste, kako poceni lahko pridete do lastne savne v stanovanju ali v pisarni, na vikendu, garaži, vrtu, terasi ali kjer koli imate malo prostora. Gre za lesen sod, v katerega se zaprete in vklopite program savne ter le še uživate v pari in eteričnih oljih.

savna

Savna je popularna že od nekdaj, ko so za savno uporabljali jame, lesene hiše in šotore, v katerih so kurili ter nad ognjem imeli obešene kotle ali pa so polivali razbeljene kamne. Vedno so zraven uporabili še zelišča, ki so jih kurili in tako pridobili vonj iz eteričnega olja. Na ta načni so se sproščali ter zdravili.

Savna je draga, če jo obiščete in še zdaj so težave z omejitvami, da je ne morejo vsi uporabiti. Zato je idealna rešitev mini savna sod v vašem domu. To je lesena naprava na elektriko, ki zavzame le malo prostora in jo lahko po uporabi tudi pospravite, če nimate dovolj prostora.

Ena najboljših lastnosti je to, da lahko sod uporabi več ljudi iz gospodinjstva in se s tem še bolj prihrani za vstopnino v savno. To bo res velik prihranek, ker bo vaša savna delovala desetletje ali  več in vam ne bo trena nič plačati razen nekaj malega elektrike.

Še eno super lastnost ima. Nobena savna ne omogoča, da imate glavo na hladnem in da vročina ter para ne vplivata na možgane, kajti za možgane to ni dobro. Zato je tako savnanje bistveno bolj zdravo kot klasično in boste pridobili tudi na tem. S savnanjem pa si boste očitali ledvica in jetra toksinov. Vpliva tudi na notranje organe in na kožo, ki se na tak način očistijo.