Nalepke za avto so premikajoči se oglasi, eno najbolj učinkovitih marketinških orodij sploh in je odkazano, da se podjetju poveča promet in prodaja za 20 %, če ima vozila polepljena z nalepkami, ki takoj jasno povedo, za kaj re in kako bo neko potrebo imela stranka rešeno takoj. Nalepke za avto morajo biti dobro narejen, profesionalno, kar obvladata oblikovalca Anže in Eva, ki ju priporočamo. Imata dolgoletne izkušnje na tem področju oglaševanja in točno vesta, katera ciljna publika potrebuje kakšen oglas, barvo, besedo ali sliko, da bo opazila reklamo na avtu in tudi reagirala.

nalepke za avto

Več je manj, pravijo in tako je še posebej za nalepke za avto. Nanje se ne sme stlačiti veliko informacij naenkrat. Ne sme se uporabiti neizrazite barve ali nerazpoznavne črke ter splošno sliko. Torej barve morajo biti vpadljive in jasne, tudi napisi, veliki ter jasni, naj bo ena beseda ali besedna zveza in nič več, nekje na vidnem in veliko ta telefon in to je vse. Slika naj bo kot lepo ozadje in zelo jasna.

Če se na primer ukvarjate s čiščenjem odtokov, potem ne boste na nalepke za avto dali slike stroja za čiščenje odtokov, ker skoraj nihče ne ve, za kaj gre ampak boste dali metlico ali gumijast gospodinjski odmaševalec odtokov, ki ga vsi poznamo in vemo za kaj gre, čeprav ga pri svoje profesionalnem delu ne boste uporabili.

Nalepke za avto moraj obit še kakovostne, da barve ne pobledijo, ali da se ne sperejo, k ose avto čisti. Morajo biti tudi take, da se dajo enostavno namestiti in tudi odstraniti po potrebi. Mojstri vam jih bodo namestili, saj je tako najbolje, da nebo pod njimi kakšnih zračnih mehurčkov.

Polepite lahko le vrata, pokrov motorja ali zadnjo del, lahko pa celoten avto oblečete v nalepke, odvisno, kaj bi želeli doseči. Odvisno je tudi od branže in ciljne publike, ki ji je reklama namenjena.