Skladiščenje določenega tovora je zelo pomembno, saj mora bit določeno blago res na suhem. Kateri nimajo svojega skladišča, je najboljša rešitev najem skladiščnega prostora. V podjetju transporti Seršen vam to vse nudijo. Poskrbijo, da bo vaš tovor res na suhem in kar je najbolj pomembno, da bo na varnem. Saj imajo povsod varnostne kamere, da ne more priti do kraje ali kaj podobnega. Ves tovor, ki bo pri njih skladiščen, bo zaščiten pred vremenskimi vplivi, kot so sneg, toča, dež ali vroče sonce. Nima vsak možnosti imeti doma ali kje drugje svojega skladišča, skladiščenje pa je vedno zelo pomembno.

Skladiščenje tovora je pomembna naloga. Ko tovor prispe do njih, ga izkušena ekipa pričaka, prav tako za blago ves čas skrbijo, da je z njim vse v redu. Ko tovor oziroma blago prispe do njih, ga preverijo, če je do njih prišel tovor v celoti in ni poškodovani. Nato preverijo vso dokumentacijo in se osredotočijo na samo označevanje blaga. Nato skladiščenje poteka z raznimi viličarji, kar pomeni da ga raztovorijo in ga odpeljejo na določen prostor. Odvisno je kaj je v tovoru, zato točno vedo kam ga morajo postaviti. Sam tovor zelo dobro označijo, da res vedo, kje je vaš tovor in da ga redno lahko spremljajo, če je dalj časa skladiščen pri njih.

skladiščenje

Skladiščenje tovora pri podjetju Seršen je res varno in zaupanja vredno. Zakaj bi ga puščali nekje v kamionu in vam nekdo vse skupaj uniči. Raje se odločite za skladiščenje, kjer poteka vse varno in nihče vam ne more ničesar ukrasti ali uničiti. Vse je zavarovano in kamere so povsod. Ne rabijo vam tovor dostaviti oni, lahko ga dostavi čist drugo podjetje. Tudi nimajo določeno kako dolgo lahko pri njih tovor skladiščite, zato se ne obremenjujte, da je tovor preveč dolgo že v skladišču. Najbolj pomembno je, da bo vaš tovor na varnem in suhem.