Kapljice za oči so rešitev za rdeče in pekoče ter suhe oči, ki nastanejo zaradi različnih situacij. Nravne kapljice za oči pomagajo, da oči niso več rdeče in da lahko gledate normalno. Suhe in pekoče oči nastanejo zaradi dolgotrajnega gledanja v enkratne, zaradi vetra, suhega prostora in klime, zaradi prahu, leč ali kakšnega vnetja. Zelo pogosto o suhe tudi zaradi nepravilne preveč sladke prehrane, ki povzroča tudi kristale v očeh. Najprej poskrbite za vzrok, ki vam povzroča suhe in rdeče oči, potem pa uporabite še kapljice, da si oči pozdravite hitro in bolečino odpravite takoj.

kapljice za oči

Naravne kapljice za oči bodo blažile vse tegobe, ki jih imate in nekatere povsem odpravile. Vendar pa zamenjajte ekran na računalniku za takega, ki je do oči prijazen in ima matriko, ki ne škoduje očem. Dobro je, da nabavite takega, kjer se lahko ugasne modra svetloba in je na ekranu lahko bolj prijazna svetloba vašim očem. Nato se izognite vetru, mrzlim in zelo suhim prostorom. Pazite se klim, ker grozno izsušijo prostore in oči ter druge sluznice.

Kapljice za oči ne bodo pomagale, če ne boste mežikali. To je ena najpogostejših napak, ki jih delamo zaradi stalnega gledanja v monitorje. Ker ne gledamo naravno, se nam oči kvarijo in to povzroča tudi kratkovidnost.

Najbolj bodo kapljice za oči pomagale pri lečah. Leče zelo dražijo oči in veliko ljudi je na njih alergičnih. Kapljice bodo pomagale, da bodo oči vlažne in da se leče ne bodo lepile na vaše oči ter povzročale težave in da kisik ne more do vaših oči. Dobite jih v lekarni ali jih naročite na internetu in naj bodo naravne, brez konzervansov.

Nekateri sami izdelujejo kapljice doma iz rastlin, če pa niste pri tem res vešči in ne poznate dobro kemije, je najbolje, da jih kar kupite. To bo najhitreje, najlažje in najbolj varno za vas. Pa še najceneje.