Strojna obdelava podjetja LKR je vrhunska in zelo cenjena. Tu poglejte vse o strojni obdelavi v njihovem podjetju pri nas, katere tehnologije uporabljajo in kaj vam nudijo. Kakovostna strojna obdelava bo vaš proizvod naredila kakovostne, neuničljiv ter cenjen na trgu, ker bo izstopal po kakovosti. Ta obdelava zmore dokončanje strojne obdelave, pred obdelavo, izdelavo komponent in pogodbeno obdelavo vaših proizvodov, ki jih potrebujete za svojo proizvodnjo.

strojna obdelava

Strojna obdelava omogoča več možnosti obdelave z naprednimi programi, ki podpirajo CAD-CAM 5-osni CNC stroj z montažno površino 3000 mm in obremenitvijo plošče 10 t. Imajo tudi CNC vertikalno stružnico z motornim orodjem do 1200 mm ter nadaljnji CNC rezkalni in stružilni stroj, zato lahko obdelujejo večino proizvodov, ki jih načrtujete. LKR je slovensko podjetje, ki je posebej specializirano za proizvodnjo tehnološko zelo zahtevnih ulitkov in na ogenj odpornih keramičnih izdelkov in je v svetu izjemno cenjeno, ker je na vrhunskem nivoju glede kakovosti.

Če bi želeli vedeti, kaj vse zmorejo narediti za vas in kaj še vse omogoča strojna obdelava, jih pokličite za sestanek z mojstri in inženirji, ki vam bodo pomagali najti rešitve z njihovo sodobno tehnologijo in stroji. Imajo različne vrste obdelave s stoji in delajo z raznimi mediji, katere uporabijo ob točno določenih pogojih. Strojna obdelava je tudi lahko toplotna obdelava, izdelava modelov in simulacija trdne snovi. V vseh primerih vam zagotovijo kakovost izdelkov, saj jih prej preizkusijo in testirajo, da prenesejo določene obremenitve in spremembe, ki jih morajo ob svoji uporabi.

Ne iščite vrhunske kvalitete v tujini, če imate prave strokovnjake doma, katere iščejo tudi tujci. Sami se lahko prepričate zakaj je tako, če jih obiščete in si ogledate proizvodnjo ter govorite z njihovimi strokovnjaki, ki bodo za vas našli ustrezne rešitve za katere ta trenutek niti ne veste, da morebiti obstajajo. Izberite le kakovost in nič man kot to zase in za svoje stranke.