Kakšno talno oblogo položiti v stanovanju, da se ne bo takoj uničila, da je ne bo treba vsak dan čistiti … ? To je vprašanje, s katerim se gotovo sooča vsak, ki si gradi lasten dom ali ga prenavlja. Za svoj dom izberite le najboljše, saj gre za dolgoročno investicijo in če boste zdaj izbrali malo boljši material, potem se vam dolgo ne bo treba ukvarjati z menjavo talnih oblog. Vinil je že ena izmed super izbir, saj je zelo vzdržljiv in neobčutljiv material. Zanj se odloča vse več kupcev.

Še ena, morda celo bistvena prednost vinila je, da ga lahko položite kar sami in tako prihranite kar lep kupček denarja, ki bi ga morali dati nekomu, ki bi to naredil namesto vas. Polaganje vinila je dokaj enostavno, seveda pa morate upoštevati par navodil – vinilne plošče vedno začnite polagati v levem kotu ob steni. Pomagajte si z distančnikom in plošče položite 3–5 milimetrov od roba stene. Vsako naslednjo ploščo položite v utor predhodne, in sicer pod kotom 25°. Ker imajo vinilne plošče tako imenovan klik sistem, se bo vsaka plošča sama lepo posedla v drugo. Višek plošč lahko shranite in jih uporabite za morebitna prihodnja dela. Vedno je dobro kupiti kakšno ploščo več, saj se vam lahko vmes kaj zalomi in morate uporabiti drugo ploščo. Če pa se vam zdi, da vam polaganje plošč res ne bo šlo ali pa vam taka dela preprosto ne dišijo, pa se lahko vedno obrnete na strokovnjake, ki vam bodo to naredili strokovno, hitro in varno.

vinil
Kakšen vinil boste izbrali tokrat?

Vinil je na voljo v različnih variacijah – lahko ga kupite v imitaciji različnega lesa, keramike ali kamna. Poleg tega je cenovno ugoden, nezahteven za vzdrževanje in ustvarja prijeten videz, zato je prva izbira za marsikatero stranko. Verjemite, da bo očaral tudi vas, zato le hitro pobrskajte po spletnih straneh ali se odpravite v trgovino in izberite svojega.