Danes po naših cestah srečujemo vedno več ljudi na skirojih. Tile električni skiroji so postali kar pogost pojav na vseh cestah. Saj z njimi se hitreje premikamo, kot mogoče z avtom. Ampak hitro se lahko zgodi, da se tudi na skiroju zgodi nezgoda. Tudi tukaj so kolesa in lahko se zapeljemo na kakšen žebelj ali kaj podobnega. Takrat pa bo guma prazna in mogoče zračnica predrta. Nič zato, saj se dobijo zračnice za skiro brez težav samo vedet morate dimenzijo in težava je popravljena. Zračnica za skiro se zamenja, kot pri kolesu, mogoče še lažje.

Tudi skiroji imajo zračnice na kolesu. Zračnica za skiro je seveda dosti manjša od kakšnega kolesa. Tudi tukaj moramo redno pregledovati gume, saj ima večinoma skirojev kolesa, da se polnijo, kot na kolesu. Najboljše, če nimate te pumpe doma, da se včasih zapeljete na kakšno bencinsko ali na mesta, kjer imajo že te nastavke za polnjenje koles. Da je napihljiva zračnica oziroma kolo je dosti boljše, kot tista trda. Prav tako je danes ogromno različnih modelov skirojev. Prav tako su zračnice za skiro različne, zato pred nakupom dobro poglejte njene številke, da bo ustrezala vašem kolesu.

zračnica za skiro

Zračnica za skiro se lahko kupi na spletni strani ali pri prodajalcih, kjer ste skiro kupili. Tudi zamenjate jo lahko sami, če pa vidite, da vam to ne bo šlo, pa prepustite kakšnem strokovnjaku. Zračnica za skiro lahko ima samo malo luknjico, kar pomeni, da jo lahko zakrpate. Dobite posebno mleko oziroma lepilo in to popravite. Tudi na spletni strani, ki jo najdete zgoraj lahko si ogromno preberete ter se nekaj naučite. Vsi kateri imate doma skiro redno spremljajte njegove gume in da ne boste rabili tako hitro kupovati zračnice. Vedno več bo na cestah skirojev saj so prav postali zanimivi in vedno bolj priročni.