Vsak potrebuje nekaj umika od vsakdanjega življenja in Alpik nastanitve v Bohinju so za to idealna izbira. Nudijo vam sedem različnih apartmajev, ki so opremljeni v značilnem in prepoznavnem alpskem slogu, a vendar z vsemi sodobnimi zmogljivostmi, da bo vaše bivanje kar se da prijetno. Pravljično in čarobno okolje bo na vas delovalo pomiritveno, hkrati pa vas napolnilo z novim zagonom. Ne glede na to v katero starostno skupino se uvrščate, ste posameznik, ki si želi oddiha, veččlanska družina, ki si želi spremembe okolja in novih dogodivščin ali pa skupina prijateljev željna druženja v objemu neokrnjene narave. Apartmaji so primerni prav za vsakogar.

Alpik
Kaj je lepšega kot, če si družina vzame nekaj dni za raziskovanje teh prekrasnih kotičkov naše Slovenije, uživa v čudovitih razgledih, se poda na bližnje hribe ali si privošči osvežilni skok v jezero. Prav tako pa so apartmaji idealni za posameznike, ki si želijo prijeten oddih in odmik od vsakdanjega prehitrega tempa življenja v kraje kjer se čas upočasni, pljuča nadihajo svežega zraka, telo pa napolni z novo energijo in zagonom za nove uspehe. Upokojenci, pari, družine, za vsakogar se najde nekaj. Izbirate lahko tudi med različnim paketi in si izberete celoten paket različnih doživetij. Ta doživetja lahko zajemajo od aktivnega preživljanja prostega časa, sprostitve in razvajanja ter vse do kulinaričnih doživetij. V kolikor si želite tovrstnega oddiha, za dolgčas tu zagotovo ne bo prostora. Za željne predvsem miru pa ne manjka kotičkov za meditacijo in sprostitev.
Nastanitve Alpik so idealno izhodišče za množico različnih aktivnosti in idealno izhodišče za izlete v bližnji in daljni okolici. Bohinj z okolico namreč ponuja veliko doživetij, tudi za tiste, ki si želijo nekaj več adrenalina. Različnih aktivnosti je tu na pretek v vseh letnih časih. Od pohodništva ali kolesarjenja pa do vodnih aktivnosti, čolnarjenja ali plavanja. Pravo sprostitev vam lahko pričara tudi pestra izbira velneških storitev. V zimskem času lahko pohodne čevlje za smuči. Vsekakor se za vsakogar se najde nekaj in vam pričara dopust, ki vam bo še dolgo ostal v spominu.