Apartmaji Kranjska Gora so v osrčju Gorenjske dežele, ki je pravljična poleti in pozimi, saj jo obdajajo naše najvišje gore, zato je oddih v Kranjski Gori eden najbolj sproščujočih počitnic, kar si jih lahko omislite. Apartmaji Kranjska Gora vam omogočajo izlete po prekrasnih gozdovih in ob bistrih rekah, kjer si naberete lahko novih moči in se nadihate najčistejšega zraka, ki ga pri nas premoremo. Zato boste zvečer prijetno utrujeni in boste spali, kot bi bili v angelskih rokah, mirno ter globoko. Takrat se bodo vaše celice povsem obnovile in pomladile.

apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska Gora nudijo veliko udobje, večje, kot ga imate doma, ker vam ni treba kuhati, če ne želite, ampak vam domačo okusno hrano pripravijo drugi. Tudi pospravijo apartma za vami in med bivanjem v njem, kar je veliko delo, kar vam tako za sebe ostane toliko več časa, ki ga lahko izkoristite za rekreacijo ali zabavo in druženje.

Dejansko vam čisti in prostorni ter svetli apartmaji Kranjska Gora nudijo super zatočišče med tem, ko se pripravljate na naslednji pohod ali aktivnost in tam miru počivate ter obedujete, ko to potrebujete.

Na razpolago so tri različice bivanjskih prostorov, ki jih je treba vnaprej rezervirati, saj so precej zasedeni, da ne boste razočarani, saj ko jih enkrat vidite, bi ostali, kar tam. Ostanete pa lahko kolikor časa hočete, če se napoveste, da vas prostori čakajo prosti.

Apartmaji Kranjska Gora nudijo idealno udobje in so ravno prav v središču vsega na Gorenjskem, da lahko pohajkujete po gozdovih in gorah ter obiščete vse gorenjske znamenitosti ter našo najvišjo goro Triglav.

Odpočijete si lahko in meditirate ob čudovitih slapovih in se poleti tudi kopate v mrzli vodi, če ste bolj pogumni. Peš poti in kolesarske steze pa so primerne za začetnike, kot tudi za zelo zahtevne športnike, tako da vsak lahko kaj najde za sebe, kar potrebuje.