Telefoni so dandanes povsem običajna, da ne rečem, nujna stvar, ki jo potrebujemo prav vsi – le koliko ljudi pa poznate, ki nimajo telefona? No, če prisegate na telefone znamke Samsung, potem zagotovo potrebujete tudi Samsung polnilec. Le poskrbite, da ga boste imeli vedno pri sebi, ko ga boste potrebovali.

Gotovo ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste prejšnji dan cel dan brskali po telefonu, na polno telefonirali itd. zvečer pa ste pozabili priklopiti telefon na Samsung polnilec in tako je bil zjutraj vaš telefon popolnoma prazen – le kako boste sedaj pregledali vsa družabna omrežja in bili na tekočem z dogajanjem po svetu? Kaj pa, če se je kaj pomembnega zgodilo v službi in vas je klical šef? Prava groza. Ali pa ravno gledate zelo zanimiv film na telefonu in ste sredi najbolj napetega dela, morda bodo ravno odkrili, kdo je morilec, bo nekdo končno izpovedal ljubezen, ko vam naenkrat zmanjka baterije na telefonu, polnilca pa nikakor ne najdete – le kdo vam ga vedno skrije oz. postavi na drugo mesto, da ga nikakor ne najdete? Res, če bi se ljudje naučili, da morajo stvariti postaviti točno tja, kjer so jih vzeli … Priznajte, da vas take in podobne situacije vsaj malo vržejo iz tira in vas za nekaj časa razjezijo, svojo jezo pa stresete na prvo osebo, ki pride mimo, saj je po vašem mnenju prav ona skrila vaš Samsung polnilec.

Samsung polnilec
Vsemu temu se lahko izognete, če poskrbite, da svoj Samsung polnilec jasno označite in ga ves čas nosite s seboj – dajte ga v svojo torbico, nahrbtnik za računalnik, skratka nekam, kjer veste, da vam ga nihče ne more vzeti in da boste vi vedno vedeli, kje ga iskati. Predvsem če večino dneva preživite od doma pa je dobro tudi, da si omislite še polnilec za v avto, da vas ne bo konstantno strah, ali bo vaš telefon zdržal še nekaj kilometrov ali ne.